Opnames van Marvel-serie 'Moon Knight' met Oscar Isaac starten in maart in Budapest

Opnames van Marvel-serie 'Moon Knight' met Oscar Isaac starten in maart in Budapest
14 januari 2021 om 14:49

Over ongeveer twee maanden gaan de opnames van start van Marvels nieuwste Disney+-serie Moon Knight (2021). Naast het nieuws over de opnames meldt The Hollywood Reporter ook dat May Calamawy is gecast voor de serie. Welke rol de Bahreinse actrice op zich neemt naast Oscar Isaac, is nog niet bekend.

Calamawy en Isaac zijn daarmee de enige aangekondigde castleden van de serie. Met de start van de opnames in het vooruitzicht worden nieuwe aankondigingen verwacht in de komende maanden.

Moon Knight (2021)

Moon Knight (2021)

actie / avontuur • Jeremy Slater
Met Oscar Isaac
Marc Spector is een voormalig CIA-agent wiens leven wordt gered door de maangod Khonshu.

Moon Knight vertelt het verhaal van de Marc Spector die als voormalig bokser nu bijklust als huurling en moet dealen met meerdere persoonlijkheden. Hij gebruikt tegelijkertijd zijn aanzienlijke rijkdom om als Mr. Knight criminaliteit te bestrijden en wordt daardoor omschreven als 'Marvels antwoord op Batman'.

Seizoen 1 van de Marvel-serie zal bestaan uit 6 afleveringen van elk 40-50 minuten en is de introductie van Isaacs personage in het MCU, betekende dat de acteur naar verwachting ook in andere Marvel-films verschijnt. Als we Loki (2021) als leidraad nemen, waarvan de opnames zo'n 18 maanden duurden, zal Moon Knight ergens in de lente of zomer van 2022 op Disney+ verschijnen.

Morgen 15 januari gaat Marvels fase 4 van start op Disney+ met de release van WandaVision (2020–2021).

Beeld: Still 'Dune' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Disney+Moon Knight (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws