Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn beste vriendinnen in de trailer van Netflix-serie 'Firefly Lane'

Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn beste vriendinnen in de trailer van Netflix-serie 'Firefly Lane'
15 januari 2021 om 09:39

In de nieuwe dramaserie Firefly Lane (2021– ) zijn de twee vriendinnen Tully en Kate onafscheidelijk. Netflix deelt de eerste trailer van de serie, waarin Scrubs-ster Sarah Chalke en Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl de hoofdrol spelen.

Al dertig jaar delen ze alles met elkaar, van de hoogte- tot de dieptepunten. Toch zijn ze allebei een hele andere kant opgegaan in hun levens; zo koos de Ă©Ă©n voor roem en rijkdom, en de ander voor haar huwelijk en het moederschap.

Kate voelt zich daardoor alsof ze enkel een passagier is op de succestrein van Tully, die alles lijkt te bereiken waar ze haar zinnen op zet. Tully is op haar beurt weer jaloers op het gezinsleven van Kate en probeert haar te overtuigen van de bijzondere dingen in het leven die ze bereikt heeft.

Bekijk hier de trailer van Firefly Lane:

De Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah en bestaat uit tien afleveringen van elk een uur. Firefly Lane is vanaf 3 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Firefly Lane (2021– )
7.5

Firefly Lane (2021– )

drama / romantiek • Maggie Friedman
Met Beau Garrett en Sarah Chalke
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.
Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFirefly Lane (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws