Niemand minder dan Reese Witherspoon geeft update over 'Legally Blonde 3'

Niemand minder dan Reese Witherspoon geeft update over 'Legally Blonde 3'
10 april 2020 om 13:17

Reese Witherspoon (44) lichtte in een Instagram Live-gesprek met Jennifer Lopez (50) een tipje van de sluier op over de opnames van Legally Blonde 3.

In de video is te zien hoe Lopez vertelt dat zij en haar kinderen de afgelopen week naar Legally Blonde (2001) hebben gekeken. “Ze vonden het een geweldige film, jij was fantastisch. Vooral mijn dochter Emme vond jouw personage Elle Woods enorm inspirerend. Ze is een rolmodel voor ambitieuze meiden. Nu wil Emme weten hoe het verder gaat met Elle. Dus ik zei dat er een nog een tweede en waarschijnlijke ook derde film is, toch?”

Waarop Witherspoon bevestigde dat er inderdaad een derde film aankomt. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. “Het script ligt er, maar we hebben nog niets gefilmd.” Eerder liet de actrice op de bank bij Ellen DeGeneres weten dat de tijdsgeest is veranderd sinds de laatste Legally Blonde, “het lijkt me heel interessant om te zien hoe Elle daarmee omgaat.”

Legally Blonde is een Amerikaanse filmkomedie over Elle Woods, een rijk Amerikaans meisje, dat houdt van winkelen in Beverly Hills, roze kleding en haar hondje Bruiser. Woods blijkt intelligenter dan zij op het eerste gezicht lijkt. Dat wordt duidelijk als zij wordt aangenomen op Harvard Law School. Wel pas nadat haar vriendje haar dumpt omdat hij een slim meisje wil daten.

Naast dat Witherspoon terugkeert als Elle Woods, zal ook snob en ex-vriendje Warner Huntington III (Matthew Davis) weer te zien zijn. De release van de film staat gepland op 14 februari 2021.

Bekijk hier de trailer van het eerste deel:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Legally Blonde' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsLegally Blonde 3

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten