Netflix deelt de trailer van live-actionserie 'Fate: The Winx Saga'

Netflix deelt de trailer van live-actionserie 'Fate: The Winx Saga'
19 januari 2021 om 14:41

Fate: The Winx Saga (2020– ) is vanaf aanstaande vrijdag te zien op Netflix. De streamingdienst deelt zojuist de eerste trailer van de live-actionadaptatie van de Nickelodeon-serie Winx Club (2004– ).

Bloom (Abigail Cowen) gaat naar de magische school Alfea in de 'Andere Wereld' waar ze alles leert over haar feeënkrachten. Zo leert ze dat de magie verbonden is aan emotie en iemand krachtiger kan zijn als de emotie sterker is. "Bloom kan één van de machtigste feeën zijn die de Andere Wereld ooit kende," zo klinkt het in de trailer.

Ook zien we hoe de school beschermd wordt tegen wezens genaamd Verbranden. Ze komen achter Bloom aan en de fee ontdekt dat de school en de magische wereld een duistere geschiedenis met zich meedragen.

Bekijk hier de trailer van Fate: The Winx Saga:

Fate: The Winx Saga is een live-actionversie van de Nickelodeon-serie Winx Club (2004– ) en is gemaakt door Brian Young, die eerder ook aan The Vampire Diaries (2009–2017) werkte. De hoofdrollen worden gespeeld door Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Freddie Thorp en Precious Mustapha.

Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Fate: The Winx Saga (2020– )
6.9
'Fate: The Winx Club Saga' is het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld.

Beeld: Still 'Fate: The Winx Club Saga' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFate: The Winx Saga (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws