Videoland lanceert de miniserie 'Mocro Maffia: Komtgoed'

Videoland lanceert de miniserie 'Mocro Maffia: Komtgoed'
22 januari 2021 om 11:20

Geheel onverwachts brengt Videoland vandaag de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed (2021) uit, een zevendelige serie die verdergaat waar seizoen 2 van Mocro Maffia (2018– ) eindigt.

De miniserie vertelt het verhaal van de 15-jarige Komtgoed (gespeeld door Marouane Meftah). Nadat het niet lukt om Muis te redden, groeien de problemen van Komtgoed. Een ruzie op straat loopt flink uit de hand waardoor de jongen in de handen komt van justitie. Er wordt hem jeugddetentie opgelegd en hij moet naar een pleeggezin. Door alle problemen lijkt er nog maar één weg te zijn voor Komtgoed om hieruit te komen.

Bekijk hier de trailer van Mocro Maffia: Komtgoed:

Seizoen 3 van Mocro Maffia komt volgende week uit op 29 januari. Dit nieuwe seizoen gaat verder waar de miniserie Komtgoed eindigt. Fans van de spannende serie zullen dus echt aan de miniserie moeten geloven, hoewel de echte fans de verrassing van Videoland natuurlijk met liefde omarmen.

De zevendelige miniserie is een idee van Achmed Akkabi, de acteur die Paus speelt in de serie en ook meewerkt als producent. Akkabi schreef het script samen met Kevin Boitelle, Mustafa Duygulu en Martin van Steijn. Aaron van Valen regisseerde Komtgoed.

Alle afleveringen van Mocro Maffia: Komtgoed zijn nu te zien op Videoland. Seizoen 3 van Mocro Maffia is vanaf 29 januari te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Komtgoed' via Videoland
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand VideolandMocro Maffia (2018– )Mocro Maffia: Komtgoed (2021)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws