Nieuw op Disney+: 'Pixar Popcorn', een collectie korte films met al je favoriete Pixar-personages

Nieuw op Disney+: 'Pixar Popcorn', een collectie korte films met al je favoriete Pixar-personages
22 januari 2021 om 15:50

Aan de andere kant van de oceaan is het vandaag 'Popcorn Day', en daarom is Pixar Popcorn (2021– ) vanaf nu te zien op Disney+. Het is geen gewone serie, maar een verzamelijk korte films over je favoriete Pixar-karakters uit eerdere films.

De serie bestaat uit 10 afleveringen. Al die afleveringen hebben bekende personages in de hoofdrol, waaronder de hoofdpersonen van Toy Story (1995), Cars (2006), Finding Nemo (2003) en The Incredibles (2004), maar dan in een nieuw verhaal of in een andere context.

Kijk de aankondiging van de korte films hier:

Eigenlijk krijgen we dus 10 kersverse nieuwe Pixar-films voorgeschoteld, want alle afleveringen komen uit de pen van de getalenteerde animators van Pixar Animation Studios. En dat ze wat korter zijn dan een gewone speelfilm is helemaal niet erg, want ze passen zo precies in de pauze van je (t)huiswerk.

Pixar Popcorn (2021– )
6.7
Een collectie korte films met al je favoriete karakters uit de films van Pixar, onder andere uit Toy Story, Cars, Finding Nemo en The Incredibles.

Alle afleveringen van Pixar Popcorn zijn vanaf vandaag te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Pixar Popcorn' via TMDb
Tekst: Disney+

Meer over:

Video on demand Series Disney+Pixar Popcorn (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws