Jodie Turner-Smith speelt de hoofdrol in 'The Witcher'-prequel 'Blood Origin'

Jodie Turner-Smith speelt de hoofdrol in 'The Witcher'-prequel 'Blood Origin'
25 januari 2021 om 16:06

Netflix heeft een hoofdrolspeelster gevonden voor de miniserie The Witcher: Blood Origin: Jodie Turner-Smith is gecast voor de prequelserie van The Witcher (2019– ) als de krijger Éile.

Éile is gezegend met de stem van een godin, die haar clan en positie als beschermer van de koningin verlaat om haar hart te volgen als een nomadische muzikant. Een grote gebeurtenis op het continent dwingt haar om terug te keren naar haar zoektocht naar wraak en verlossing.

The Witcher: Blood Origin
'Blood Origin' vertelt een verhaal dat verloren is gegaan in de tijd en dat zich afspeelt in de elfenwereld, 1.200 jaar voor The Witcher.

Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher af en vertelt het verhaal van de allereerste Witcher en de verschillende gebeurtenissen die leidden tot het samenkomen van de werelden van monsters, mensen elfen; zoals we deze kennen in The Witcher. De miniserie zal bestaan uit zes afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer de productie start en wanneer de prequelserie op Netflix verschijnt.

Turner-Smith is sinds afgelopen zomer op Amazon Prime Video te zien in Queen & Slim (2019) met Daniel Kaluuya. De actrice was eerder ook te zien op Netflix in Nightflyers (2018). Turner-Smith is later dit jaar naast Michael B. Jordan te zien in Tom Clancy's Without Remorse (2021) en is daarnaast gecast als Tudorkoningin Anne Boleyn in de dramaserie Anne Boleyn.

Beeld: Still 'Profile Jodie Turner-Smith' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixThe Witcher: Blood Origin

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws