Debra Jo Rupp over haar rol in 'WandaVision': 'één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan'

Debra Jo Rupp over haar rol in 'WandaVision': 'één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan'
25 januari 2021 om 14:30

Actrice Debra Jo Rupp omschrijft haar rol als Mrs. Hart in de Marvel-serie WandaVision (2020– ) als "één van de leukste dingen" die ze ooit heeft gedaan. Vooral de dinerscène was een groot plezier om op te nemen, zo vertelt ze in een interview met Comicbook.com.

Vergeleken met That '70s Show (1998–2006), waar de meesten haar van kennen als Kitty Forman, heeft WandaVision "veel meer visuele effecten". Ook was volgens Rupp het grootste verschil dat de eerste afleveringen van WandaVision in het zwart-wit zijn, waardoor "de make-up heel anders is, volgens mij een stuk heftiger". Daarbuiten waren de opnames erg vergelijkbaar met die van That '70s Show.

Weet je, het live-publiek was er en de aflevering begon met een introlied; het was allemaal erg hetzelfde. Heel erg hetzelfde.

Vanwege alle visuele effecten in de serie was het voor het live-publiek echter soms wat lastig te begrijpen, aangezien deze effecten pas zichtbaar zijn na de digitale nabewerking.

Het publiek kreeg de eettafelscène niet te zien. Het publiek zag het, maar van een afstand. Dus ze begrepen niet echt wat daar gebeurde, wat erg interessant voor me was. Ik had zoiets van, 'Oh, wacht maar tot je dit op camera ziet'.

Rupp legt uit dat de cast en crew een week voor de opnames repetities mochten doen, wat volgens haar ook vergelijkbaar is met sitcoms. Rupp is overigens niet te zien in de aflevering van WandaVision die zich afspeelt in de jaren '70. Volgens de actrice zou dit kijkers te veel uit het verhaal halen. "Als ik zou regisseren, zou ik precies hetzelfde gedaan hebben," aldus Rupp.

Het hele interview met Rupp is hieronder te bekijken:

Aflevering 1 tot en met 3 van WandaVision zijn nu te zien op Disney+. Aflevering 4 is vanaf aanstaande vrijdag te zien.

WandaVision (2020– )
8.3
Zich afspelend in de jaren 50, volgen we het verhaal van Wanda Maximoff en Vision, twee krachtige superhelden die nu eindelijk hun ideale leventje lijken te leven in een Amerikaanse buitenwijk.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'WandaVision' via Marvel Studios
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Disney+WandaVision (2020– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws