Fans van 'Bridgerton' wijzen Netflix op een fout in de populaire serie

Fans van 'Bridgerton' wijzen Netflix op een fout in de populaire serie
25 januari 2021 om 12:42

Netflix is slordig geweest tijdens de productie van Bridgerton (2020– ), zo beweren kritische twitteraars. Fans wijzen de streamingdienst op een fout in één van de eerste afleveringen van de populaire serie: in sommige scènes zijn namelijk gele strepen op de weg te zien, die in 1813 nog niet voorkwamen.

Op Twitter zijn fans teleurgesteld over de slordigheid. Ze verwachten dat Netflix het budget heeft om alles dat niet past bij de tijdsgeest van de serie weg te halen met computertechnologie: "Echt aan het genieten van Bridgerton, maar met de technologie beschikbaar voor filmmakers deze dagen, een gele lijn?"

Hoewel de kritische twitteraars ergens een punt hebben, nemen andere fans van de serie het op voor seriemaker Shonda Rhimes. Volgens hen is de serie geen documentaire en klopt er wel meer niet als je op die manier naar Bridgerton zou kijken. Het is tenslotte een fictieve dramaserie.

Netflix kondigde vorige week tot grote vreugde van de fans een tweede seizoen aan van Bridgerton. In de nieuwe afleveringen zal Anthony Bridgerton centraal staan, zo onthulde Lady Whistledown zelf in een brief.

Bridgerton (2020– )
7.3
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws