Netflix verlengt 'Bridgerton' officieel met een tweede seizoen

Netflix verlengt 'Bridgerton' officieel met een tweede seizoen
21 januari 2021 om 16:41

Het is officieel: hitserie Bridgerton (2020– ) krijgt een tweede seizoen. Netflix maakt zojuist het nieuws bekend aan de hand van een nieuwe video.

Lady Whistledown herself doet de aankondiging en vertelt fans dat de productie van seizoen 2 start in de lente van 2021. Zoals de geruchten al deden vermoeden, zal het nieuwe seizoen draaien om Anthony Bridgerton.

Deze auteur heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Lord Anthony Bridgerton van plan is het sociale seizoen te domineren. Ik zal mijn pen gereed houden om verslag te doen van al zijn romantische activiteiten.

Meer details kan Lady Whistledown nu niet geven. Ongetwijfeld zal Netflix in de loop van het jaar meer onthullingen doen over seizoen 2 van de enorm populaire serie.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix over Bridgerton seizoen 2:

Seizoen 1 van Bridgerton is nu te zien op Netflix. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nu nog niet bekend. Zoek je in de tussentijd een vergelijkbare romantische dramaserie? Bekijk dan hier onze 5 tips!

Bridgerton (2020– )
7.3
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws