Slotseizoen 'Supernatural' vanaf februari te zien op Amazon Prime Video

Slotseizoen 'Supernatural' vanaf februari te zien op Amazon Prime Video
21 januari 2021 om 15:58

Amazon Prime Video komt met goed nieuws: het vijftiende en tevens laatste seizoen van Supernatural (2005–2020) is vanaf 1 februari te zien op de streamingdienst. Het verhaal van de spannende fantasyserie komt hiermee ten einde.

Juli vorig jaar zette Amazon Prime Video plots 14 seizoenen van Supernatural online. Enkel het slotseizoen miste nog. Gelukkig komt de streamingdienst nu met goed nieuws voor fans van de serie en maken ze de releasedatum bekend. Het slotseizoen verschijnt ook nog eens heel snel, 1 februari is namelijk al over anderhalve week.

Het coronavirus gooide de planning van het slotseizoen flink in de war. De eerste 13 afleveringen werden namelijk al uitgezonden (in de VS) voordat de productie onverwachts stil kwam te liggen. Toch hebben de cast en crew uiteindelijk ook de laatste afleveringen kunnen filmen en kunnen de fans eindelijk het einde tegemoet zien.

Bekijk hier de trailer van Supernatural seizoen 15:

Let op: de rest van het artikel bevat spoilers over seizoen 14 van Supernatural.

Aan het einde van seizoen 14 kwamen Dean en Sam erachter dat Chuck niet per se aan hun kant staat. Ze weten Chuck woedend te maken door op hem te schieten, waardoor alle monsters die Sam en Dean ooit hebben verslagen, terugkeren. In seizoen 15 staan de poorten van de hel wagenwijd open en hebben de demonen vrij spel. Andrew Dabb, seriemaker van Supernatural, liet eerder al weten dat iedereen uit de hel hierdoor kan terugkeren in seizoen 15…

Seizoen 1 tot en met 14 zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Seizoen 15 is vanaf 1 februari in zijn geheel te zien. Voor een compleet overzicht van alle films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Supernatural (2005–2020)
8.4
De broers Sam en Dean Winchester bestrijden in 'Supernatural' het bovennatuurlijke kwaad. Deze taak hebben ze van hun vader overgenomen die ermee begon om de dood van zijn vrouw te wreken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Supernatural' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsSupernatural (2005–2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws