Marvel-fan spot slordige fout in de trailer van 'WandaVision'

Marvel-fan spot slordige fout in de trailer van 'WandaVision'
21 januari 2021 om 15:33

Hoewel Marvel altijd veel aandacht besteedt aan details in hun producties, heeft een make-upartiest in WandaVision (2020– ) toch een steekje laten vallen. Een fan spotte namelijk een fout in de trailer: door het gat van Visions (Paul Bettany) blouse is namelijk zijn eigen huidskleur te zien, in plaats van de rode huidstructuur van Vision.

De Marvel-serie is sinds vorige week gestart op Disney+ met de eerste twee afleveringen. De komende weken verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering. De aflevering met de 'fout' in de trailer is nog niet te zien, wat Marvel nog de kans geeft om hier met hun bijna magische computertechnieken de schade te beperken. De foto met de 'fout' lijkt van de aflevering te zijn die zich afspeelt in de jaren '70 of '80.

In WandaVision zitten Wanda (Elizabeth Olsen) en Vision 'vast' in een bijzondere wereld, tenminste, zo lijkt de serie ons te vertellen met de eerste twee afleveringen. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk; maar de twee Marvel-helden leven elke aflevering in een soort sitcom-wereld in telkens een andere tijd. Ondertussen doet Wanda een aantal bizarre ontdekkingen, met af en toe een passende Stark- of Hydra-reclame tussendoor.

Bekijk hier de trailer van WandaVision:

Aflevering 1 & 2 van WandaVision zijn nu te zien op Disney+. Aanstaande vrijdag verschijnt aflevering 3 op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'WandaVision' via Disney+
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+WandaVision (2020– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws