Netflix maakt de releasedatum bekend van 'Outlander' seizoen 5

Netflix maakt de releasedatum bekend van 'Outlander' seizoen 5
21 januari 2021 om 18:23

Netflix is op dreef vandaag. Na het grote nieuws dat ze hitserie Bridgerton (2020– ) verlengen met een tweede seizoen, kondigen ze nu de releasedatum aan van Outlander (2014– ) seizoen 5: vanaf 17 februari is het nieuwe seizoen te zien.

In seizoen 5 zijn Claire (Caitriona Balfe) en Jamie (Sam Heughan) wederom terug. De fantasyserie volgt de gelukkig getrouwde verpleegster Claire die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt. Ze wordt wakker in het Schotland van 1743 en moet hier zien te overleven. Als ze wordt uitgehuwelijkt aan de Schot Jamie, moet ze tussen twee mannen uit verschillende tijdperiodes kiezen als de liefde van haar leven.

Seizoen 1 tot en met 4 van Outlander zijn nu te zien op Netflx. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op Netflix verschijnen, kun je hier terecht.

Outlander (2014– )
8.4
De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.

Beeld: Still 'Outlander' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixOutlander (2014– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws