'The Blacklist' verlengd met een negende seizoen

'The Blacklist' verlengd met een negende seizoen
27 januari 2021 om 09:39

The Blacklist (2013– ) en Raymond "Red" Reddington (James Spader) gaan nog even door. Amerikaanse zender NBC heeft de dramaserie namelijk verlengd met een negende seizoen.

In de VS wordt momenteel seizoen 8 uitgezonden, iets verlaat wegens vertragingen die de serie opliep door het coronavirus. Seizoen 9 zal volgens de zender ergens in 2021 of 2022 uitkomen. Wanneer de opnames starten, is nog niet bekend.

The Blacklist is door de verlenging een van de langstlopende series van NBC, naast Law & Order: Special Victims Unit (1999– ) en Chicago Fire (2012– ). De serie is nog altijd razend populair, zo werden de eerste twee afleveringen van seizoen 8 in de VS bekeken door maar liefst 7.2 miljoen mensen. Dat is twee keer zo veel als waar de serie ooit mee begon.

The Blacklist (2013– )
8.0
Raymond "Red" Reddington (James Spader) is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zichzelf aan op het hoofdkantoor van de FBI en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt en op zijn 'Blacklist' (Zwarte lijst) staan.

In Nederland zijn op Netflix de eerste zes seizoenen te zien en op Videoland enkel seizoen 7. Seizoen 8 is vanaf 13 maart in Nederland op Videoland te zien; seizoen 7 gaat een dag later, op 14 maart, in première op Netflix.

In The Blacklist is Raymond "Red" Reddington een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Als hij zich op een dag overgeeft aan de FBI, beweert hij dat hij de politie wil helpen om alle terroristen en criminelen op zijn zwarte lijst aan te geven.

Bekijk hier de trailer van The Blacklist seizoen 8:

Beeld: Still 'The Blacklist' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix VideolandThe Blacklist (2013– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws