Romantische dramaserie 'Firefly Lane' nu te zien op Netflix

Romantische dramaserie 'Firefly Lane' nu te zien op Netflix
3 februari 2021 om 09:25

De twee vriendinnen Tully en Kate zijn al dertig jaar onafscheidelijk van elkaar in Firefly Lane (2021– ). De gloednieuwe romantische dramaserie over de twee hechte vriendinnen is nu te zien op Netflix.

Al dertig jaar delen ze alles met elkaar, van de hoogte- tot de dieptepunten. Toch zijn ze allebei een hele andere kant opgegaan in hun levens; zo koos de Ă©Ă©n voor roem en rijkdom, en de ander voor haar huwelijk en het moederschap.

Kate (Scrubs-ster Sarah Chalke) voelt zich daardoor alsof ze enkel een passagier is op de succestrein van Tully (Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl), die alles lijkt te bereiken waar ze haar zinnen op zet. Tully is op haar beurt weer jaloers op het gezinsleven van Kate en probeert haar te overtuigen van de bijzondere dingen in het leven die ze bereikt heeft.

Bekijk hier de trailer van Firefly Lane:

De Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah en bestaat uit tien afleveringen van elk zo'n 50 minuten. Naast hoofdrolspeelsters Chalke en Heigl spelen ook Beau Garrett, Roan Curtis, Ben Lawson en Ali Skovbye mee.

Seizoen 1 van Firefly Lane is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Firefly Lane (2021– )
7.5

Firefly Lane (2021– )

drama / romantiek • Maggie Friedman
Met Beau Garrett en Sarah Chalke
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.
Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFirefly Lane (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws