Trailer van Michelle Obama's Netflix-serie 'Wafeltje en Mochi' nu te zien

Trailer van Michelle Obama's Netflix-serie 'Wafeltje en Mochi' nu te zien
12 februari 2021 om 15:43

De trailer van de allereerste Netflix Original kinderserie Wafeltje en Mochi (2021– ) met Michelle Obama is nu te zien. In de serie maakt de voormalige first lady, die een supermarkteigenaar speelt, samen met personages Wafeltje en Mochi een culinaire wereldreis.

Wafeltje en Mochi zouden dolgraag willen leren koken, maar alles wat ze nu kunnen maken bestaat uit ijs. Maar gelukkig is daar de vriendelijke dame van de supermarkt (Obama), die de twee maar al te graag iets nieuws leert over eten.

Kijk de trailer van de serie hier:

Met zijn drieën én een vliegend winkelwagentje beginnen ze aan een spannende reis langs verschillende landen en culturen, en langzaam leren onze twee hoofdpersonen steeds beter koken met ingrediënten van over de hele wereld.

De stemmen van Wafeltje en Mochi zijn ingesproken door Michelle Zamora en Russ Walko, en de show is gemaakt door het team dat ook de succesvolle kookshows Chef's Table (2015– ), Salt Fat Acid Heat (2018) en Ugly Delicious (2018– ) maakte. En Michelle Obama speelt niet alleen mee in de serie, ze was ook uitvoerend producent.

Wafeltje en Mochi (2021– )
7.6

Wafeltje en Mochi (2021– )

familie
Met Diona Elise Burnett en Taleia Gilliam
In deze kinderserie stuurt een eigenaresse van een supermarkt (Michelle Obama) Waffels en Mochi de wijde wereld in omdat de twee beste vrienden maar wat graag chef-kok willen worden.

Wafeltje en Mochi is vanaf 16 maart te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Waffles + Mochi' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sWafeltje en Mochi (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws