Phoebe Waller-Bridge en Donald Glover vormen team voor 'Mr. & Mrs. Smith'-serie voor Amazon

Phoebe Waller-Bridge en Donald Glover vormen team voor 'Mr. & Mrs. Smith'-serie voor Amazon

Phoebe Waller-Bridge (Fleabag (2016–2019)) en Donald Glover (Solo: A Star Wars Story (2018) en bekend als muzikant onder zijn pseudoniem Childish Gambino) hebben samen een project opgepakt. Glover onthulde in zijn Instagram Stories dat hij en Waller-Bridge voor Amazon een adaptatie van Mr. & Mrs. Smith (2005) gaan maken.

Waller-Bridge en Glover zullen niet alleen in de serie spelen, maar ook uitvoerend producent zijn samen met Yariv Milchan, Michael Schaefer, Jenny Robins en Francesca Sloane. Sloane, bekend van Fargo (2014– ), is ook medebedenker en showrunner.

De nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005 met Angelina Jolie en Brad Pitt in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over twee getrouwde spionnen, maar ze weten van elkaar niet dat ze hetzelfde beroep delen. Dan komen ze erachter dat de bedrijven waarvoor ze werken willen dat ze elkaar vermoorden.

Zowel Waller-Bridge als Glover zijn succesvolle en veelzijdige makers. Waller-Bridge schrijft en acteert, ze is het meest bekend van haar veelgeprezen serie Fleabag, maar herschreef ook het script van No Time to Die (2021). Na het succes van Fleabag kreeg ze een deal van 20 miljoen dollar bij Amazon. Glover speelde Lando Calrissian in de Star Wars-franchise en schreef mee aan de film Guava Island (2019) waarin hij ook zijn talenten als muzikant inzet. Waller-Bridge werkte ook mee aan Solo: A Star Wars Story en sprak daar de stem van robot L3-37 in.

Mr & Mrs. Smith moet in 2022 te zien zijn op Amazon Prime Video.

Mr. & Mrs. Smith (2022)
Een nieuwe versie van de gelijknamige film uit 2005 over twee getrouwde spionnen die niet weten dat ze hetzelfde beroep hebben.
Beeld: Still 'Solo: A Star Wars Story' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Series Celebrities Amazon Prime VideoMr. & Mrs. Smith (2005)Mr. & Mrs. Smith (2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws