Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
20 februari 2021 om 10:54

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast het langverwachte seizoen 5 van Outlander (2014– ) voegt Netflix ook seizoen 1 en 2 van de populaire ziekenhuisserie New Amsterdam (2018– ) toe. Ook is de streamingdienst een mysterieuze miniserie rijker met de Britse thrillerserie Behind Her Eyes (2021) van de producenten van The Crown (2016– ). In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.4

  Outlander (2014– )

  Seizoen 5, 12 afleveringen
  Kijk op Netflix • De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
 2. 8.1

  New Amsterdam (2018– )

  Nieuw! Seizoen 1 en 2
  Kijk op Netflix • De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.
 3. 7.7

  MeatEater (2012– )

  Seizoen 9, 5 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'MeatEater' staat jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella centraal die naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld reist en er het wild uit de natuur op tafel zet om te eten.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Toen de Verenigde Staten werd opgericht, golden de idealen van vrijheid en gelijkheid niet voor iedereen. Het kostte een aantal moedige Amerikanen om voor de rechten van alle soorten mensen op te komen en om ervoor te zorgen dat de rechten in de Amerikaanse grondwet nageleefd worden.
 5. 7.3

  Behind Her Eyes (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Louise is een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan bij een psychiater. Ze begint een affaire met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van Snowpiercer (2020– ) seizoen 2 en van Riverdale (2017– ) seizoen 5.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws