Opnames van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' starten in de zomer

Opnames van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' starten in de zomer

Michael Douglas en Evangeline Lilly bevestigen dat de opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) in de zomer beginnen. Marvel zou daardoor nog steeds op schema liggen om de film in 2022 uit te brengen.

Lilly plaatst op Instagram een foto van haar nieuwe film Crisis, een dramathriller met Gary Oldman en Armie Hammer. In de comments ziet een fan dit als een uitgelezen kans om haar te vragen naar Ant-Man 3. Lilly reageert vervolgens met het nieuws dat de opnames van Quantumania aankomende zomer starten.

Afbeelding via Evangeline Lilly op Instagram
Afbeelding via Evangeline Lilly op Instagram

Hoewel Marvel nog geen officiële releasedatum heeft vastgesteld voor Ant-Man 3, en ondanks dat ze op schema lijken te liggen met de productie, wordt verwacht dat Marvel de film eventueel zal uitstellen naar 2023. Dit omdat er in 2022 al veel andere Marvel-films uitkomen, zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), Thor: Love and Thunder (2022), Black Panther: Wakanda Forever (2022) en Captain Marvel: The Marvels (2022).

In Ant-man 3 keert Paul Rudd wederom terug als Scott Lang, oftewel Ant-Man. Evangeline Lilly kruipt weer in de rol van Hope (de Wasp), Michael Douglas is Hank Pym en Michelle Pfeiffer is Janet van Dyne.

Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws