Netflix verlengt Spaanse serie 'Élite' met een vijfde seizoen

Netflix verlengt Spaanse serie 'Élite' met een vijfde seizoen
26 februari 2021 om 08:21

Nog voor de start van seizoen 4 heeft Netflix besloten verder te willen met de Spaanse dramaserie Élite (2018– ). De streamingdienst verlengt de serie met een vijfde seizoen en voegt twee nieuwe castleden toe.

Argentijnse actrice Valentina Zenere, die ook op Netflix te zien is in Las chicas del cable (2017–2020), en Braziliaanse acteur André Lamoglia zullen vanaf het vijfde seizoen te zien zijn. Of alle vaste castleden uit de vorige seizoenen terugkeren, is nog niet bekend. Hiervoor moeten we eerst seizoen 4 bekijken, waarin Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas en Georgina Amorós weer voorbijkomen.

De Spaanse misdaadthrillerserie wordt geschreven door Carlos Montero en Darío Madrona en is één van de best bekeken Spaanse Original-series. In 2019 werd Élite volgens Netflix door zo'n 20 miljoen huishoudens bekeken.

December vorig jaar werden de opnames van seizoen 4 afgerond. In het nieuwe seizoen zitten de leerlingen nog een jaar op privéschool Las Encinas. Omar neemt de plek van zijn zus Nadia over binnen de vriendengroep en Cayetana is meer een schoonmaker dan student. Veel meer is er nog niet onthuld over het plot.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 4 op Netflix verschijnt. Ook is nog niet duidelijk wanneer de cast en crew start met de opnames van seizoen 5.

Élite (2018– )
7.6

Élite (2018– )

misdaad / drama • Darío Madrona en Carlos Montero
Met Itzan Escamilla en Miguel Bernardeau
Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Beeld: Still 'Elite' via Netflix / Manuel Fernandez-Valdes
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixÉlite (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws