Liefde en wetenschap komen samen in de trailer van Britse Netflix-serie 'The One'

Liefde en wetenschap komen samen in de trailer van Britse Netflix-serie 'The One'
26 februari 2021 om 11:03

Zou jij de liefde van je leven laten bepalen door de wetenschap? In de nieuwe Britse Netflix-serie The One (2021– ) heeft een groep wetenschappers een snelle DNA-test ontwikkelt om je perfecte partner te vinden. De eerste trailer is nu te zien.

Iedereen steekt genetisch anders in elkaar en daarom is op het niveau van je DNA te bepalen wie jouw zielsverwant is. Na al het wetenschappelijke onderzoek ontmoeten vijf mensen hun Match. Maar kun je je zielsverwant wel vertrouwen? Sommige matches blijken dodelijke gevolgen te hebben.

Bekijk hier de trailer van The One:

Het script van de Britse serie is geschreven door Howard Overman, die eerder ook Merlin (2008–2012), Vexed (2010–2012) en Misfits (2009–2013) schreef. De hoofdrollen in The One worden vertolkt door Stephen Campbell Moore, Olivia Chenery, Lois Chimimba en Albano Jerónimo.

The One is vanaf 12 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die volgende maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

The One (2021– )
6.6

The One (2021– )

misdaad / drama
Met Hannah Ware en Dimitri Leonidas
Een snelle DNA-test om je perfecte partner te vinden, degene voor wie je genetisch gemaakt bent. Een decennium nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze delen met slechts één andere persoon, hebben miljoenen de test gedaan, wanhopig om de ware liefde te vinden.

Beeld: Still 'The One' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sThe One (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws