Astronauten krijgen te maken met paranoia en waanzin in de teaser van sciencefictionthriller 'Voyagers'

Astronauten krijgen te maken met paranoia en waanzin in de teaser van sciencefictionthriller 'Voyagers'
2 maart 2021 om 16:45

Zo'n 30 astronauten worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe planeet te bevolken. Klinkt als een prima plan, zo denken de astronauten er zelf ook over. Maar de eerste teaser van Voyagers (2021) laat zien dat er meer aan de hand is…

Het is de start van een multigenerationele missie. Een pas ontdekte planeet zal over een aantal jaar bewoond zijn door de mensheid. Maar in plaats daarvan weet de bemanning na verloop van tijd niet meer wat echt is en wat niet, en er ontstaat paranoia en onderlinge ruzies.

Bekijk hier de teasertrailer van Voyagers:

De sciencefictionthriller is geregisseerd door Neil Burger, die tevens het script schreef. Burger regisseerde eerder de sciencefictionfilm Divergent (2014), Limitless (2011) en de mysterieuze film The Illusionist (2006). De hoofdrollen in Voyagers worden gespeeld door Colin Farrell, Tye Sheridan en Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Voyagers verschijnt later dit jaar in de bioscoop. Hoewel de film in de VS al in april uitkomt, is een Nederlandse releasedatum nog niet bekend. De film zou oorspronkelijk vorig jaar in november al uitkomen, maar werd toen wegens het coronavirus uitgesteld.

Voyagers (2021)
5.4

Voyagers (2021)

avontuur / sciencefiction • Neil Burger
Met Colin Farrell en Lily-Rose Depp
In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet.
Beeld: Still 'Voyagers' via Lionsgate Movies / YouTube
Tekst: Lionsgate Movies

Meer over:

Video's Films BioscoopVoyagers (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws