Drie vrouwen ontsnappen uit een bordeel in de officiële trailer van Spaanse Netflix-serie 'Sky Rojo'

Drie vrouwen ontsnappen uit een bordeel in de officiële trailer van Spaanse Netflix-serie 'Sky Rojo'
2 maart 2021 om 15:19

De makers van de Spaanse hitserie La Casa de Papel (2017– ) brengen ons over twee weken een gloednieuwe actieserie: Sky Rojo (2021– ). Netflix deelt zojuist de officiële trailer waarin te zien is hoe drie vrouwen proberen te ontsnappen van hun pooier en op zoek gaan naar vrijheid.

Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) verlaten de Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten. Maar hun pooier heeft daar andere ideeën over en besluit ze samen met zijn handlangers te volgen. De trip van de vrouwen verandert in een gevaarlijke chaos waarbij hun vriendschap vele malen sterker wordt.

Bekijk hier de trailer van Sky Rojo:

Seizoen 1 van de gloednieuwe serie bestaat uit acht afleveringen van elk zo'n 25 minuten. Seriemakers Álex Pina en Esther Martínez Lobato leggen uit dat ze de korte tijd van de afleveringen gebruiken om de dynamiek van het verhaal te benadrukken.

De derde acte van een film of een aflevering is waar alle energie samenkomt om de meest levendige explosie van alle conflicten die worden verteld te produceren. Wat we wilden doen was een constante derde acte maken, om ons hele verhaal door die waanzinnige energie heen te leiden.

Sky Rojo is opgenomen in Madrid en op Tenerife en er zijn gelijk twee seizoenen besteld. Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die deze maand op Netflix verschijnen, kun je hier terecht.

Sky Rojo (2021– )
6.5

Sky Rojo (2021– )

actie / avontuur
Met Verónica Sánchez en Miguel Ángel Silvestre
Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) vertrekken uit Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten.

Beeld: Still 'Sky Rojo' via Netflix / Tamara Arranz
Tekst: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sSky Rojo (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws