Eric André en Lil Rel Howery gaan op pad met een verborgen camera in de trailer van Netflix-film 'Bad Trip'

Eric André en Lil Rel Howery gaan op pad met een verborgen camera in de trailer van Netflix-film 'Bad Trip'
3 maart 2021 om 08:54

Een van de makers van Jackass (2000–2002) en Jackass Presents: Bad Grandpa (2013) is opnieuw op pad gegaan om nietsvermoedende mensen in de zeik te nemen. Bad Trip (2020) verschijnt later deze maand op Netflix; de eerste trailer is nu te zien.

Eric André en Lil Rel Howery gaan op reis naar New York en halen onderweg grappen uit met echte mensen, geheel in de stijl van Bad Grandpa. In de trailer zien we hoe André zijn kleren verliest en een bijstaander om hulp vraagt, hoe de twee mannen een gestolen auto opblazen, en hoe André bijna van een gebouw wordt gegooid. Dat zal vast goed aflopen…

Bekijk hier de trailer van Bad Trip:

Naast André en Howery speelt ook Tiffany Haddish een rol, namelijk als zus van Howery's personage. Tot slot neemt Michaela Conlin de rol van Maria Li op zich en is de film geregisseerd door Kitao Sakurai.

Bad Trip is vanaf 26 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die deze maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Bad Trip (2020)
6.6

Bad Trip (2020)

komedie / documentaire • Kitao Sakurai
Met Eric André en Lil Rel Howery
In 'Bad Trip' gaan de twee vrienden Eric André en Lil Rel Howery met een verborgen camera op bro-trip door Amerika waarbij ze aan de lopende band grove grappen uithalen met een nietsvermoedend publiek.

Beeld: Still 'Bad Trip' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sBad Trip (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws