Hugh Grant gecast als de schurk in live-action 'Dungeons & Dragons'-film

Hugh Grant gecast als de schurk in live-action 'Dungeons & Dragons'-film
3 maart 2021 om 08:31

Hugh Grant gaat het slechte pad op in Dungeons & Dragons (2023), de nieuwe live-actionverfilming van het populaire gelijknamige spel. Grant voegt zich samen met I Am Not Okay With This-ster Sophia Lillis bij de cast.

Grant neemt de rol van antagonist op zich; hoe dit personage er precies uitziet en wat zijn verhaal is, is nu nog niet bekend. Hoewel velen de acteur kennen van zijn rollen in romantische films als Love Actually (2003) en Notting Hill (1999), is Grant niet geheel onbekend met het spelen van de slechterik door zijn rollen in bijvoorbeeld The Gentlemen (2019) en Paddington 2 (2017).

Lillis, die we niet alleen kennen door haar hoofdrol in de Netflix-serie I Am Not Okay With This maar ook door haar optreden in de It-films en Uncle Frank (2020), is gecast voor een nog onbekende rol. De twee nieuwe castleden voegen zich bij grote namen als Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith en Bridgerton-ster Regé-Jean Page.

De live-actionfilm zal duiken in de magische wereld van elven, mensen, orks en natuurlijk draken. Het is nu nog onduidelijk of de film zich geheel in de spelwereld afspeelt of dat deze enkel het spel betrekt bij het verhaal. De film wordt geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley en zal ergens in 2022 uitkomen.

Dungeons & Dragons (2023)

Dungeons & Dragons (2023)

avontuur / fantasy • John Francis Daley en Jonathan Goldstein
Met Chris Pine en Regé-Jean Page
Beeld: Still 'The Gentlemen' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsDungeons & Dragons (2023)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws