Eerste reacties op Disney-film 'Raya and the Last Dragon' zijn positief

Eerste reacties op Disney-film 'Raya and the Last Dragon' zijn positief
3 maart 2021 om 10:38

Raya and the Last Dragon (2021), de nieuwste film van de makers van Frozen (2013) en Vaiana (2016), komt aanstaande vrijdag − tegen extra betaling − uit op Disney+. De eerste reacties zijn nu al veelbelovend positief.

Op Rotten Tomatoes ontvangt de nieuwe Disney-film een score van 96%. Volgens The Hollywood Reporter is Raya and the Last Dragon een film "die weet hoe hij moet zweven" en "bouwt het op naar een diep ontroerende climax waarvan de resolutie onverwacht maar volmaakt is."

De recensent van Collider bevestigt de positiviteit en omschrijft dat de film "een tijdje nodig heeft om op gang te komen, maar als het eenmaal goed loopt, is het een voortstuwende reis met een aantal spannende actiescènes". Al met al een "best vermakelijke actiefilm".

In Lumandra, een nieuwe Aarde die bewoond wordt door een oude beschaving, zal Raya (ingesproken door Kelly Marie Tran) koste wat kost de laatste draak vinden. Haar hele leven traint ze al om de bewaker van het drakenjuweel te worden, maar de verdeeldheid in het rijk hindert haar. Met de laatste draak kan ze eindelijk vrede brengen op Lumandra.

Bekijk hier de trailer van Raya and the Last Dragon:

Raya and the Last Dragon is vanaf vrijdag 5 maart te zien op Disney+ tegen een betaling van €21,99. De film zal later ook gratis te zien zijn op het platform, namelijk vanaf 4 juni. Hiervoor is dus nog enig geduld vereist.

Raya and the Last Dragon (2021)
7.4

Raya and the Last Dragon (2021)

animatie / avontuur • Paul Briggs en Dean Wellins
Met Awkwafina en Kelly Marie Tran
Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden.

Beeld: Still 'Raya and the Last Dragon' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Disney+Raya and the Last Dragon (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws