Gerucht: Millie Bobby Brown krijgt als Eleven haar eigen 'Stranger Things'-spin-off

Gerucht: Millie Bobby Brown krijgt als Eleven haar eigen 'Stranger Things'-spin-off
3 maart 2021 om 11:24

Millie Bobby Brown zou volgens geruchten een nieuw contract hebben getekend bij Netflix. Onderdeel van deze nieuwe deal zou vervolgens een spin-off zijn van Stranger Things (2016– ), gebaseerd op haar personage Eleven.

Hoewel seriemaker Ross Duffer beweert dat seizoen 4 van Stranger Things "niet het laatste zal zijn", gaat het gerucht dat de serie snel tot een einde komt. Netflix zou daarom al volop met nieuwe ideeën in de weer zijn om op het succes van de horrorserie voort te bouwen.

Volgens de website We Got This Covered zou Brown tijdens de contractonderhandeling hebben geëist dat er een spin-off komt over Eleven. Het is echter nog onduidelijk of deze geruchten waar zijn en, mochten ze waar zijn, of Netflix is ingegaan op het verzoek van de actrice.

Enola Holmes (2020)
6.6

Enola Holmes (2020)

drama / mystery • Harry Bradbeer
Met Millie Bobby Brown en Sam Claflin
Engeland, 1884. Op de ochtend van haar 16e verjaardag wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wakker en ontdekt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen zonder duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom.

Brown was eerder ook al stellig over een vervolg op haar Netflix-film Enola Holmes (2020). Onderdeel van haar nieuwe contract zou tevens Enola Holmes 2 bevatten. Volgens de actrice is het verhaal over Enola namelijk "nog niet voorbij".

In hoeverre deze geruchten gebaseerd zijn op waarheid, zullen we moeten afwachten. Totdat Netflix of Brown een verklaring naar buiten brengen, blijft het voor nu bij speculeren.

Stranger Things (2016– )
8.7

Stranger Things (2016– )

drama / fantasy • Matt Duffer en Ross Duffer
Met Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Beeld: Still 'Stranger Things' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Celebrities Video on demand NetflixStranger Things (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws