Volgens Millie Bobby Brown moet er een vervolg op 'Enola Holmes' komen

Volgens Millie Bobby Brown moet er een vervolg op 'Enola Holmes' komen
24 september 2020 om 13:06

Als Millie Bobby Brown het voor het zeggen had, dan is er geen twijfel over mogelijk: er moet een vervolg komen op Enola Holmes (2020). De Netflix-film geeft volgens haar geen conclusie over haar personage. "Het verhaal is nog niet voorbij," zo vertelt ze in een interview. Netflix heeft vooralsnog geen deel 2 aangekondigd.

Enola Holmes, het zusje van de beroemde detective Sherlock, is nog niet volwassen en heeft nog veel te leren volgens Brown. Dit zou prima het onderwerp kunnen zijn van een nieuwe film, zo denkt ze.

Ja, er is meer van het verhaal te vertellen. Het verhaal is nog niet voorbij. Ze is niet volwassen, er is geen conclusie. Ik denk dat ze voor altijd iemand zal zijn die altijd in ontwikkeling is, maar er is zeker meer te zien op het scherm. Harry [Bradbeer] en ik hielden ervan om samen te werken, dus dit moet gebeuren. Harry, we moeten een e-mail sturen…"

Regisseur Harry Bradbeer stemt in met de opmerkingen van Brown, maar legt uit dat er nog geen beslissing is genomen over een mogelijk vervolg. Aangezien er nog meer boeken zijn over het personage is de kans groot dat ze het verhaal verder ontwikkelen. Bradbeer staat er zeker voor open: "dat zou echt heel leuk zijn."

Enola Holmes (2020)
6.6
Engeland, 1884. Op de ochtend van haar 16e verjaardag wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wakker en ontdekt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen zonder duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom.

Enola Holmes is nu te zien op Netflix. In de avontuurlijke film ontdekt Enola op haar 16e verjaardag dat haar moeder vermist wordt. Haar broers Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft (Sam Claflin) moeten de zorg voor haar op zich nemen, maar willen haar als echte dame opvoeden. Dat ziet Enola niet zitten en ze besluit te ontsnappen en in Londen op zoek te gaan naar haar moeder.

Bekijk hier de trailer van Enola Holmes:

Beeld: Still 'Enola Holmes' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixEnola Holmes (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten