Netflix onthult de releasedatum en trailer van Britse thrillerserie 'The Serpent'

Netflix onthult de releasedatum en trailer van Britse thrillerserie 'The Serpent'
4 maart 2021 om 16:09

The Serpent (2021), de populaire misdaadserie uit het Verenigd Koninkrijk, is vanaf 2 april te zien op Netflix. De streamingdienst kondigt de releasedatum aan door middel van een eerste trailer.

Tahar Rahim kruipt in de huid van oplichter Charles Sobhraj. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegde Sobhraj moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. De Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg (gespeeld door Billy Howle) werkt bij de Nederlandse ambassade in Bangkok en doet een aantal opmerkelijke pogingen om hem aan te klagen. Door Knippenberg wordt Sobhraj één van de meest gezochte mannen door Interpol.

Bekijk hier de trailer van The Serpent:

De Britse serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een meesteroplichter die op de Aziatische 'Hippie Trail' diverse misdaden pleegde met zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc. The Serpent is geregisseerd door Hans Herbots en Tom Shankland en ging begin dit jaar in première op de Britse zender BBC One.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

The Serpent bestaat uit 8 afleveringen van elk een uur en is vanaf 2 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

The Serpent (2021)
7.7

The Serpent (2021)

misdaad / drama
Met Tahar Rahim en Billy Howle
Charles Sobhraj is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen.

Beeld: Still 'The Serpent' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sThe Serpent (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws