Eerste aflevering van 'The Flash' seizoen 7 nu te zien op Netflix

Eerste aflevering van 'The Flash' seizoen 7 nu te zien op Netflix
4 maart 2021 om 15:42

Op Netflix is vandaag het zevende seizoen gestart van The Flash (2014– ). De eerste aflevering is nu te zien op de streamingdienst, waarin de snelheid van Barry zo erg daalt, dat Team Flash op zoek moet naar een oplossing.

Seizoen 6 eindigde met Mirror Mistress/Eva McCulloch die ontsnapte uit de Mirrorverse en Iris daar gevangen achterliet terwijl ze ook nog eens Sue Dearbon erin luist voor de moord op haar man.

In het nieuwe seizoen is Barry te zien terwijl hij worstelt om erop te blijven vertrouwen dat hij Mirror Mistress kan verslaan, terwijl hij niet de snelheid heeft waaraan hij gewend is. Ook is Caitlin/Killer Frost eerder terug dan verwacht (ze was uit het einde van seizoen 6 geschreven in verband met zwangerschapsverlof) en lijkt het erop dat het Barry uiteindelijk zal lukken een poort naar de mirrorverse te openen waardoor hij weer herenigd wordt met Iris.

Bekijk hier de trailer van The Flash seizoen 7:

Aflevering 1 van seizoen 7 is nu te zien op Netflix. Elke donderdag verschijnt weer een nieuwe aflevering, met donderdag 1 april voorlopig weer de laatste aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Flash (2014– )
7.7

The Flash (2014– )

actie / avontuur • Greg Berlanti en Geoff Johns
Met Grant Gustin en Candice Patton
Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.

Beeld: Still 'The Flash' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Flash (2014– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws