Christoper Nolans 'The Dark Knight Rises' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Christoper Nolans 'The Dark Knight Rises' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video
7 maart 2021 om 09:59

Superheldenfilm en trilogieafsluiter The Dark Knight Rises (2012) van Christopher Nolan is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. Onder andere Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway en Morgan Freeman spelen mee in de spectaculaire actiefilm.

In de film komen we terecht in een vrij Gotham City. Het is acht jaar geleden dat Batman verdween. Hij nam de schuld van de dood van Harvey Dent op zich en offerde alles op, en veranderde van een held in een banneling. Maar dan wordt de stad opnieuw opgeschud, ditmaal door de wrede schurk Bane. En hoewel Batman na de catastrofe met The Joker en de tragische dood van Harvey Dent niet in opperbeste staat is, keert hij toch terug en gaat hij de strijd met Bane aan.

The Dark Knight Rises is geregisseerd door Christopher Nolan, en Nolan schreef ook het scenario voor de film, samen met David S. Goyer. Naast Bale, Hardy, Hathaway en Freeman spelen ook Michael Caine en Gary Oldman mee. De film werd in 2013 genomineerd voor een BAFTA Award.

The Dark Knight Rises (2012)
8.4

The Dark Knight Rises (2012)

actie / misdaad • Christopher Nolan
Met Christian Bale en Tom Hardy
Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (Tom Hardy), een wrede schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven.

The Dark Knight Rises is nu te zien op Amazon Prime Video. De film is ook te bekijken via Pathé Thuis. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'The Dark Knight Rises' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoThe Dark Knight Rises (2012)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws