Opnames van 'The Batman' met Robert Pattinson afgerond

Opnames van 'The Batman' met Robert Pattinson afgerond
14 maart 2021 om 13:25

Na een lange stilte op de sociale media, heeft The Batman (2022)-regisseur Matt Reeves weer iets van zich laten horen. En niet zomaar iets: Reeves liet gisteren weten dat de opnames van de film zijn afgerond.

Op Twitter en Instagram deelde hij een een foto, met de woorden #LastDay en een shoutout naar zijn cinematograaf Greig Fraser:

Ook Jeffrey Wright, die de rol van James Gordon speelt in de film, sloot de laatste opnamedag met een bericht op Twitter. Hij deelde ingestuurde fan art en schreef: "Gordon out… for now."

In The Batman kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van Batman, en naast hem stonden onder andre Colin Farrell, Zoë Kravitz, Andy Serkis, John Turturro, Paul Dano, Barry Keoghan, Peter Sarsgaard en dus Wright op de set. Er is nog niet heel veel bekend over het plot van de film, behalve dat Pattinsons personage opduikt na een serie mysterieuze moorden op politici in Gotham City.

Afgelopen zomer werd er al een eerste trailer van de actiefilm gedeeld:

De opnames van The Batman verliepen niet vlekkeloos. Dat kwam met name door de pandemie, die de boel ruim vijf maanden stillegde. Toen de opnames in september werden hervat, moest de boel vrij snel weer twee weken op pauze, nadat Pattinson positief werd getest op COVID-19. De film zou eigenlijk dit jaar, op 1 oktober 2021, verschijnen. Door de vertragingen is dat maart 2022 geworden.

The Batman (2022)

The Batman (2022)

actie / misdaad • Matt Reeves
Met Robert Pattinson en Zoë Kravitz
Het jaar van verkiezingen in Gotham City. De kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één vermoord.

The Batman is vanaf donderdag 3 maart 2022 in Nederland in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsThe Batman (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws