Dylan O'Brien vanaf april te zien op Netflix in 'Love and Monsters'

Dylan O'Brien vanaf april te zien op Netflix in 'Love and Monsters'
16 maart 2021 om 15:42

Dylan O'Brien maakt zojuist de releasedatum bekend van zijn nieuwste film Love and Monsters (2020). De avontuurlijke komediefilm slaat de bioscopen over en is vanaf 14 april rechtstreeks te zien op Netflix.

In een video op Instagram verblijdt O'Brien zijn fans met de releasedatum. Overal ter wereld, behalve in de VS, zal de film op dezelfde dag in première gaan.

In Love and Monsters kruipt O'Brien in de huid van Joel Dawson. Zeven jaar na de zogeheten Monsterpocalyps, toen reusachtige wezens de controle over het land overnamen, leven hij en zijn mede-overlevenden onder de grond. Als het hem via de radio ineens lukt om verbinding te maken met zijn middelbare school-vriendin Aimee (Jessica Henwick), slechts 130 km verderop, beginnen Joels gevoelens voor haar weer op te spelen.

Bekijk hier de trailer van Love and Monsters:

Love and Monsters is vanaf 14 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Love and Monsters (2020)
7.0

Love and Monsters (2020)

avontuur / komedie • Michael Matthews
Met Dylan O'Brien en Jessica Henwick
Zeven jaar na een "monsterpocalyps" leeft de mensheid nog steeds gedwongen in ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan.
Beeld: Still 'Love and Monsters' via Netflix / Instagram
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixLove and Monsters (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws