Romantische dramafilm 'The Hero' nu te zien op Netflix

Romantische dramafilm 'The Hero' nu te zien op Netflix
22 maart 2021 om 10:15

Netflix voegt vandaag de romantische dramakomedie The Hero (2017) toe, over een voormalig western-acteur die zijn verleden moet omarmen en zijn sterfelijkheid moet accepteren.

Lee Hayden (Sam Elliott) heeft zijn beste jaren achter zich liggen na zijn enige echte goede film The Hero. Nu verdient hij zijn geld met voice-overs en reclames. Als hij te horen krijgt dat hij leidt aan terminale alvleesklierkanker, kan hij het niet opbrengen om dit aan zijn vervreemde familie te vertellen. Als hij komiek Charlotte Dylan (Laura Prepon) ontmoet, krijgt zijn leven plots een impuls. Lee wordt geconfronteerd met het emotionele conflict dat zijn carrière een comeback kan maken, terwijl zijn dood hem in de ogen staart.

Bekijk hier de trailer van The Hero:

De dramafilm is geregisseerd door Brett Haley, die ook films maakte als Hearts Beat Loud (2018), All the Bright Places (2020) en All Together Now (2020). Naast Elliott en Prepon spelen ook Nick Offerman, Krysten Ritter en Katharine Ross mee.

The Hero is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Hero (2017)
6.5
Lee Hayden (Sam Elliott) is een westernicoon op leeftijd met een gouden stem, maar zijn beste prestaties dateren van tientallen jaren terug.
Beeld: Still 'The Hero' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Hero (2017)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws