Natasha Romanoff confronteert haar verleden in de nieuwe trailer van 'Black Widow'

Natasha Romanoff confronteert haar verleden in de nieuwe trailer van 'Black Widow'

Marvel trakeert dit paasweekend op een gloednieuwe trailer van Black Widow (2021). In de nieuwe beelden zien we hoe Scarlett Johansson als Natasha Romanoff haar verleden moet confronteren en haar gebroken relaties moet proberen te herstellen.

"Een ding is zeker, ik ben klaar met weglopen van mijn verleden," aldus Black Widow. De film speelt zich voornamelijk af na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War (2016), maar gaat ook terug in de tijd naar de periode voordat Black Widow bij de Avengers zat.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Black Widow:

Dat de film zich afspeelt voor Avengers: Endgame (2019) is logisch, aangezien ze hierin doodgaat. Naast Johansson zijn ook Florence Pugh, David Harbour en Rachel Weisz te zien. De film is geregisseerd door Cate Shortland, die als eerste vrouw in haar eentje een Marvel-film regisseert.

Afbeelding via Warner Bros.
Afbeelding via Warner Bros.
Afbeelding via Warner Bros.
Afbeelding via Warner Bros.

Over de releasestrategie van de nieuwe Marvel-film wordt al lange tijd gespeculeerd. Na meermaals uitgesteld te zijn, ging het gerucht dat Marvel en Disney de film niet meer in de bioscoop zouden willen laten uitkomen. De studio's kwamen daartoe in maart eindelijk met de verlossende beslissing: Black Widow komt wél in de bioscoop uit, maar zal diezelfde dag ook op Disney+ te zien zijn tegen extra betaling.

In Nederland staat de release nu gepland voor 7 juli. Diezelfde periode zal op Disney+ ook de Marvel-serie Loki (2021– ) uitgezonden worden; of deze serie wordt verplaatst door de recente datumverschuiving van Black Widow, is nu nog niet bekend. Zo niet, dan is juli gewoon een hele goede maand voor Marvel-fans.

Black Widow (2021)
6.7
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via Warner Bros.
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopBlack Widow (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws