Coming-of-age-komedie 'Booksmart' van Olivia Wilde vanaf vandaag te zien op Netflix

Coming-of-age-komedie 'Booksmart' van Olivia Wilde vanaf vandaag te zien op Netflix
1 april 2021 om 11:13

Booksmart (2019), de eerste speelfilm van Olivia Wilde, is vanaf vandaag te zien op Netflix. De komische coming-of-age film over twee beste vriendinnen scoorde goed in de bioscoop en won talloze filmprijzen.

De vriendinnen in kwestie, Amy en Molly, zijn bijna klaar met de middelbare school. Ze hebben hard gestudeerd en veel tijd in de bieb doorgebracht, en zijn nu toegelaten op de universiteiten waar ze naar toe wilden. Maar hun klasgenoten, die school veel minder serieus namen en veel gefeest hebben, zijn óók toegelaten op die universiteiten. Amy en Molly beseffen dat ze best wat meer los hadden mogen gaan tijdens hun middelbare schooltijd, en besluiten om op het laatste moment samen eens goed de bloemetjes buiten te zetten.

De hoofdrollen in Booksmart worden gespeeld door Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein. Daarnaast spelen ook Jessica Williams, Will Forte, Lisa Kudrow en Jason Sudeikis mee in de film. Zoals gezegd is de film geregisseerd door Olivia Wilde, en dat leverde haar verschillende regie-prijzen op, onder ander op het Palm Springs International Film Festival en de Hollywood Critics Association Awards.

Booksmart (2019)
7.2

Booksmart (2019)

komedie • Olivia Wilde
Met Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein
De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest.

Booksmart is vanaf vandaag te zien op Netflix. Je kunt de film ook bekijken via Amazon Prime Video en Pathé Thuis. Ben je benieuwd naar wat er nog meer nieuw is op Netflix? Ons volledige overzicht vind je hier.

Beeld: Still 'Booksmart' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBooksmart (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws