Een mysterieuze moordzaak in de trailer van Spaanse Netflix-serie 'El inocente'

Een mysterieuze moordzaak in de trailer van Spaanse Netflix-serie 'El inocente'
6 april 2021 om 16:20

Liefde, verraad, moord, mysterie en geweld: het komt allemaal voorbij in de eerste trailer van El inocente (2021). De gloednieuwe Spaanse thrillerserie is vanaf 30 april te zien op Netflix.

Als Mateo op een nacht een gevecht probeert op te breken, eindigt de avond met een moord. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Maar een schokkend telefoontje van haar terwijl ze op zakenreis is, brengt Mateo van zijn stuk. Hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen en zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken. In de trailer wordt vooral de nadruk gelegd op het bewogen verleden van elk van de personages.

Bekijk hier de trailer van El inocente:

De nieuwe Spaanse Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. El inocente is een miniserie, wat inhoudt dat deze na acht afleveringen definitief stopt. De hoofdrol wordt gespeeld door Mario Casas, bekend van Contratiempo (2016). Daarnaast zien we Jordi Coll, Josean Bengoetxea, Jose Coronado (die we kennen uit Vivir sin permiso (2018–2020)), Aura Garrido, Alexandra Jiménez en Ana Wagener.

El inocente bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 30 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

El inocente (2021)

El inocente (2021)

misdaad
Met Josean Bengoetxea en Mario Casas
'El inocente' draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado).

Beeld: Still 'El inocente' via Netflix
Tekst: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sEl inocente (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws