Nieuwe details onthuld over het vertrek van Regé-Jean Page uit 'Bridgerton' seizoen 2

Nieuwe details onthuld over het vertrek van Regé-Jean Page uit 'Bridgerton' seizoen 2
7 april 2021 om 08:27

Bridgerton-ster Regé-Jean Page maakte vorige week bekend dat hij niet in seizoen 2 van de populaire Netflix-serie te zien zal zijn. Hoewel fans dachten dat het om een 1 april-grap ging, bleek dit helaas niet zo te zijn. De acteur legt nu uit waarom hij niet in seizoen 2 meespeelt.

Aangezien Simon Basset (Page) niet langer de hoofdrolspeler is van seizoen 2, waarin dit keer Anthony Bridgerton en zijn liefde Kate centraal staan, is het wellicht logisch dat de Duke of Hastings niet meer voorbijkomt. Maar Page is wel degelijk een rol in het tweede seizoen aangeboden. Ook seriemaker Chris Van Dusen vertelde eerder in een interview dat hij graag beide hoofdrolspelers Daphne en Simon terug zou zien in seizoen 2.

Page zou een gastrol hebben aangeboden voor zo'n drie tot vijf afleveringen, voor 50.000 dollar per aflevering. De acteur sloeg het aanbod af wegens verschillende redenen. De eerste reden is dat hij zo naar Bridgerton getrokken werd omdat zijn personage een ontwikkeling van één seizoen heeft, wat hem toelaat om mee te doen, "mijn steentje bij te dragen en vervolgens gaat de Bridgerton-familie verder," aldus de acteur.

Bridgerton (2020– )
7.2

Bridgerton (2020– )

drama / romantiek • Chris Van Dusen
Met Adjoa Andoh en Julie Andrews
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Daarnaast is Page nu vol gefocust op zijn filmcarrière, waardoor hij nu geen tijd heeft om in de serie mee te spelen. De acteur is net klaar met de opnames van de Netflix-film The Gray Man van de Russo-broers, waarin hij schittert naast Ryan Gosling en Chris Evans. Ook heeft hij de hoofdrol te pakken in de nieuwe Dungeons & Dragons (2022) met Chris Pine. Page is voorlopig dus druk met deze rollen en wellicht met nog meer.

Volgens bronnen van The Hollywood Reporter wist iedereen bij Bridgerton dat Page maar een contract voor één jaar had. Het plan zou vanaf het begin zijn om Simon Basset enkel in seizoen 1 te laten schitteren. Hoe dan ook, fans zijn teleurgesteld door het nieuws en zien het nieuwe seizoen nu een stuk minder zitten.

Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Bron

Meer over:

Series Celebrities Video on demand NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws