Nieuw op Netflix: Zweedse misdaadserie 'Snabba Cash'

Nieuw op Netflix: Zweedse misdaadserie 'Snabba Cash'
7 april 2021 om 07:43

Tien jaar na de gebeurtenissen in de Snabba Cash-filmreeks, gaat Snabba Cash (2021– ) verder. De gloednieuwe Zweedse misdaadserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld. Centraal in het verhaal staat techondernemer Leya (Evin Ahmad), die haar bedrijf start met crimineel geld en er op keiharde wijze achterkomt dat er geen snelle weg is naar de top zonder daarvoor een hoge prijs te betalen.

Bekijk hier de trailer van Snabba Cash:

Jens Lapidus, schrijver van de originele boekenreeks waar ook de films zich op baseerde, schreef het script voor de Netflix-serie samen met Oskar Soderlund. De auteur laapt weten dat "de verhalen nog altijd episch zijn, maar tonen onze tijd ook in een ongefilterd licht".

Seizoen 1 van Snabba Cash bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Snabba Cash (2021– )
7.6

Snabba Cash (2021– )

actie / misdaad
Met Evin Ahmad en Alexander Abdallah
Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.

Beeld: Still 'Snabba Cash' via Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSnabba Cash (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws