Onthullende docureeks 'OnlyFans Uncovered' vanaf vrijdag te zien op Videoland

Onthullende docureeks 'OnlyFans Uncovered' vanaf vrijdag te zien op Videoland
7 april 2021 om 13:01
8 april 2021 om 13:40

In de nieuwe onthullende documentaire OnlyFans Uncovered (2021) doen een aantal Nederlanders een boekje open over hun succes op het online platform OnlyFans, waar ze zichzelf letterlijk blootgeven in ruil voor geld. De driedelige reeks is vanaf aanstaande vrijdag te zien op Videoland.

Videoland biedt een kijkje in het intieme werk en in het privéleven van de contentaanbieders. Sommigen gebruiken OnlyFans als een opstapje naar meer, terwijl anderen nog maar net starten vanaf hun slaapkamer. Geld verdienen met intieme beelden van jezelf kan leuk zijn, maar er zitten ook donkere kanten aan verbonden.

Bekijk hier de trailer van OnlyFans Uncovered:

De succesvolle Nederlanders stellen ons in de reeks ook voor aan hun grootste 'Fans'. Wie zijn de mensen die zoveel willen betalen om met de creators in contact te komen? Waarom betalen mensen geld voor een gebruikte onderbroek?

Er komen een aantal bekende Nederlanders voorbij. Zo zien we Rosanna en Niels die eerder meededen aan Temptation Island (2002– ). Door hun populaireit leek het ze een goed idee om een OnlyFans-account op te zetten en zo ook nog wat te verdienen.

Afbeelding via RTL
Afbeelding via RTL

OnlyFans Uncovered bestaat uit drie afleveringen en is zijn geheel vanaf vrijdag 9 april te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

OnlyFans Uncovered (2021)
Acht creators geven een inkijkje in de wereld van het online platform OnlyFans, waar veelal seksueel getinte content te zien is.
Beeld: Still 'OnlyFans Uncovered' via RTL

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsBlack Swan (2010)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws