Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week
9 april 2021 om 12:29

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo voegden ze onder andere de gloednieuwe Original-film Thunder Force (2021) toe, over twee vriendinnen die per ongeluk superkrachten krijgen, en is nu de komediefilm What Men Want (2019) te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 6.9

  Two Distant Strangers (2020)

  sciencefiction / drama • Travon Free en Martin Desmond Roe
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • In 'Two Distant Strangers' worden de herhaalde pogingen van cartoonist Carter James om thuis te komen bij zijn hond gedwarsboomd door een steeds terugkerende dodelijke ontmoeting die hem dwingt dezelfde vreselijke dag steeds opnieuw te beleven.
 2. 6.7

  Night in Paradise (2020)

  misdaad / drama • Hoon-jung Park
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Een gezochte gangster met een tragisch verleden houdt zich schuil op het eiland Jeju en raakt bevriend met een vrouw die haar eigen demonen het hoofd moet bieden.
 3. 6.6

  Coded Bias (2020)

  documentaire • Shalini Kantayya
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • 'Coded Bias' onderzoekt de gevolgen van MIT Media Lab-onderzoeker Joy Buolamwini's verrassende ontdekking dat gezichtsherkenning donkere gezichten onnauwkeurig ziet, en haar reis om aan te dringen op wetgeving hieromtrent en te strijden tegen vooringenomenheid in de algoritmen die ons allemaal beïnvloeden.
 4. 5.3

  What Men Want (2019)

  komedie • Adam Shankman
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s.
 5. 4.4

  Thunder Force (2021)

  actie / komedie • Ben Falcone
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • De wereld wordt geterroriseerd door superschurken. Gelukkig is er een wetenschapper, Emily, die een middel heeft ontwikkeld om zelf ook superkrachten te krijgen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws