Sylvester Stallone speelt niet mee in 'Creed III'

Sylvester Stallone speelt niet mee in 'Creed III'
7 april 2021 om 17:09

Sylvester Stallone speelt niet mee in de derde Creed-film. De geruchten over zijn mogelijke afwezigheid deden al een tijdje de ronde, en inmiddels heeft zijn woordvoerder het bevestigd. De reden van zijn vertrek is niet bekend gemaakt.

In Creed (2015) en Creed II (2018) speelde Stallone de iconische rol van Rocky Balboa, de mentor van Michael B. Jordans personage Adonis "Donnie" Creed. Met zijn acteerwerk in de eerste film sleepte Stallone in 2015 een Oscarnominatie voor beste bijrol binnen. Beide films waren een groot succes in de bioscoop en werden ook door recensenten goed ontvangen.

De derde film, Creed III, zal worden geregisseerd door Michael B. Jordan. Het is de eerste film die hij regisseert. Jordan zal ook de hoofdrol spelen. Ook Tessa Thompson en Phylicia Rashad spelen naar verwachting mee in de film. Wie Stallone zal vervangen is nog niet bekend

Stallone-fans hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten, want er is nog meer nieuws in de wereld van sportfilms. Vorige week maakte de acteur en regisseur bekend dat hij bezig is met een prequel van de Rocky-films. Het is de bedoeling dat die prequel een serie wordt, met een paar seizoenen van ieder 10 afleveringen. Op dit moment werkt de filmmaker aan de officiële pitch.

 • Creed (2015)
  7.6

  Creed (2015)

  drama • Ryan Coogler
  Met Michael B. Jordan en Sylvester Stallone
 • Creed II (2018)
  7.1

  Creed II (2018)

  drama / sport • Steven Caple Jr.
  Met Michael B. Jordan en Sylvester Stallone
 • Creed III

  Creed III

  drama
  Met Michael B. Jordan en Phylicia Rashad

Heb je nu zin om Stallone toch nog even in de rol van Balboa te zien? Pak je agenda erbij en noteer: Creed is op zaterdag 17 april om 21:55 te zien op RTL7. De dag erna, op 18 april, is Creed II om 20.00 te zien op hetzelfde kanaal. Beide films zijn ook te bekijken via Pathé Thuis en Videoland.

De release van Creed III staat op dit moment gepland in november 2022. Nog even geduld dus!

Beeld: Still 'Creed II' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsCreed III

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws