Sony Pictures deelt komisch voorproefje van actiekomedie 'Ghostbusters: Afterlife'

Sony Pictures deelt komisch voorproefje van actiekomedie 'Ghostbusters: Afterlife'
8 april 2021 om 09:53

Sony Pictures heeft een nieuw fragment gedeeld van de aankomende actiekomedie Ghostbusters: Afterlife (2021). In het fragment zien we het personage van Paul Rudd in een supermarkt waar plotseling een heleboel marshmallows tot leven komen.

Kijk het nieuwe fragment hier:

De nieuwe film speelt zich af in het originele Ghostbusters-universum en gaat over Callie. Ze is een alleenstaande moeder en verhuist met haar twee kinderen Phoebe en Trevor naar een klein dorpje in Oklahoma, waar haar vader vroeger woonde. In het hele gebied gebeuren allerlei vreemde dingen, en als ze het huis van hun grootvader beginnen te verkennen, ontdekken Phoebe en Trevor de Ecto-1, het oude voertuig van de Ghostbusters. Deze mysterieuze erfenis is het begin van nog veel meer ontdekkingen…

Ghostbusters: Afterlife (2021)

Ghostbusters: Afterlife (2021)

komedie / actie • Jason Reitman
Met Paul Rudd en Carrie Coon
Callie erft de boerderij van haar vader en verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het kleine dorpje in Oklahoma.

De film is geschreven en geregisseerd door Jason Reitman. Hij is de zoon van Ivan Reitman, die de eerste twee Ghostbusters-films regisseerde. De hoofdrol in die eerste twee films wordt gespeeld door Bill Murray. Murray liet in januari weten dat hij ook meespeelt in Afterlife.

Naast Murray en Rudd spelen ook Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Annie Potts en Ernie Hudson hoofdrollen in de nieuwe film. Ghostbusters: Afterlife is vanaf donderdag 11 november 2021 in de bioscoop te zien.

Beeld: Screenshot uit 'GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE - Mini-Pufts Character Reveal'
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopGhostbusters: Afterlife (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws