Bill Murray bevestigt terugkeer in 'Ghostbusters: Afterlife'

Bill Murray bevestigt terugkeer in 'Ghostbusters: Afterlife'
24 januari 2020 om 11:12

Het is een goede dag voor Ghostbusters-fans over de hele wereld. Eén van de belangrijkste leden van de originele cast heeft bevestigd dat hij terug zal keren in de nieuwste film Ghostbusters: Afterlife (2020): Bill Murray.

De zoon van de oorspronkelijke Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman (Ghost Busters (1984), Jason Reitman, regisseert het aankomende vervolg, waarin ook Finn Wolfhard, Carrie Coon en Paul Rudd gecast zijn. Maar nu na maanden speculeren heeft eindeljik Bill Murray zelf bevestigd dat de acteur zal terugkeren als Dr. Peter Venkman in Ghostbusters: Afterlife.

Het is al meer dan 30 jaar geleden dat Murray te zien was als Venkman in Ghostbusters II (1989). Hij verscheen wel nog in de reboot van Paul Feig met alleen maar vrouwen (Ghostbusters (2016)), maar speelde toen een ander karakter.

In een interview met Vanity Fair vertelde Murray achter de schermen:

Het script is goed. Er zit veel emotie in. Er zit veel familie in, met echt een interessant plot. Het gaat werken.

Murray’s collega’s Dan Aykroyd en Ernie Hudson zullen ook terugkeren als respectievelijk Dr. Ray Stanz en Winston Zeddemore. Harold Ramis, die Dr. Egon Spengler speelde kan helaas voor deze nieuwe film niet terugkeren. Hij overleed in 2014.

"We zijn met een man minder." ging Murray verder. "Dat is wat het is - en dat is het verhaal dat we vertellen, dat is het verhaal dat ze hebben geschreven."

Ghostbusters: Afterlife (2020)

Ghostbusters: Afterlife (2020)

Callie erft de boerderij van haar vader en verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het kleine dorpje in Oklahoma.

Het verhaal draait om Callie (Carrie Coon) en haar kinderen Trevor (Finn Wolfhard) en Phoebe (Mckenna Grace), die naar Summerville, Oklahoma verhuizen nadat ze uit hun huis zijn gezet. Daar ontdekken Trevor en Phoebe hoe hun familie (in het bijzonder hun grootvader) verbonden is met het originele Ghostbusters-team, wat van pas gaat komen als de stad een reeks onverklaarbare aardbevingen meemaakt.

Ghostbusters: Afterlife zal vanaf 9 juli in de bioscoop te zien zijn.

Beeld: Backdrop van de film 'Ghostbusters: Afterlife' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…