Disney+ deelt trailer van tweede seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series'

Disney+ deelt trailer van tweede seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series'
9 april 2021 om 11:11

HSM-fans opgelet! Disney+ heeft de poster Ă©n eerste trailer van het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series (2019– ) gedeeld. De nieuwe afleveringen zijn vanaf half mei te zien op het platform.

In het tweede seizoen draait alles, uiteraard, opnieuw om dans, muziek en musicals. De East High Wildcats bereiden zich voor op de lentemusical. Met zijn allen zullen ze Beauty and the Beast vertolken. En niet zomaar tijdens een open mic, maar in een prestigieuze theaterwedstrijd voor middelbare scholen. De concurrentie is moordend en het gaat er lang niet altijd sportief aantoe. Lukt het de Wildcats ondanks dat om de top te bereiken?

Kijk de eerste trailer van seizoen 2 hier:

De hoofdrollen in de muzikale serie worden gespeeld door Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders. En zoals altijd zijn er dit seizoen een aantal gastrollen, die worden vertolkt door Derek Hough, Olivia Rose Keegan, Roman Banks, Andrew Barth Feldman en Asher Angel. De serie is gemaakt en geproduceerd door Tim Federle.

Het eerste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is nu te zien op Disney+. De eerste aflevering van het tweede seizoen verschijnt op vrijdag 14 mei.

High School Musical: The Musical: The Series (2019– )
7.4

High School Musical: The Musical: The Series (2019– )

musical
Met Joshua Bassett en Olivia Rodrigo
'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
Beeld: Still 'High School Musical: The Musical: The Series' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+High School Musical: The Musical: The Series (2019– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws