Disney+ maakt releasedatum van Star Original dramaserie 'Rebel' bekend

Disney+ maakt releasedatum van Star Original dramaserie 'Rebel' bekend
9 april 2021 om 14:30

Disney+ heeft zojuist de releasedatum van de komische dramaserie Rebel (2021– ) bekendgemaakt. De serie, waarvan het plot is gebaseerd op het verhaal van de beroemde advocate Erin Brockovich, is vanaf eind mei exclusief te streamen op Star op het streamingplatform.

Annie "Rebel" Bello is een advocaat zonder dat ze daar ooit een diploma voor gehaald heeft. Ze is een grappige, chaotische, briljante en onverschrokken vrouw die tot het uiterste gaat voor haar doelen en de mensen van wie ze houdt. Als ze op de wandaden van een machtig bedrijf stuit, doet ze er alles aan om de onschuldige slachtoffers te helpen. Uiteraard geheel in haar eigen stijl.

De eerste aflevering van de serie is in de Verenigde Staten vertoont als pilot. Daarbij hoort deze komische en hartverwarmende trailer:

Het personage van Bello is geïnspireerd op de echte advocate Erin Brockovich. Brockovich was zelf betrokken bij het maken van de serie en is erg te spreken over het resultaat:

Rebel is niet alleen mijn verhaal, het zijn al onze verhalen. Er schuilt een held in ons allemaal en ik ben zo blij dat Krista Vernoff en ABC hun visies aan deze serie kunnen toevoegen. De naam "Rebel" straalt zelfvertrouwen, moed en daadkracht uit, zelfs in de ergste omstandigheden. Ik kan niemand bedenken die deze rol beter kan spelen dan de ontembare Katey Sagal, die precies zo'n kracht is, net als de rest van deze buitengewone cast.

Rebel (2021– )
6.8

Rebel (2021– )

misdaad / drama • Krista Vernoff
Met Katey Sagal en John Corbett
Geïnspireerd door het leven van Erin Brockovich, is Annie "Rebel" Bello een advocaat zonder diploma in de rechten.

Katey Sagal speelt de hoofdrol in de serie, en naast haar spelen ook John Corbett, James Lesure, Lex Scott Davis, Tamala Jones, Ariela Barer, Kevin Zegers, Sam Palladio en Andy Garcia belangrijke rollen.

Rebel is vanaf 28 mei te zien op Disney+. Ben je benieuwd naar wat er nog meer binnenkort op Disney+ verschijnt? Hier vind je een volledig overzicht.

Beeld: Still 'Rebel' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Rebel (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws