Nieuw op Netflix: Oscargenomineerde korte film 'Two Distant Strangers' met Joey Bada$$

Nieuw op Netflix: Oscargenomineerde korte film 'Two Distant Strangers' met Joey Bada$$
9 april 2021 om 14:45

De korte film Two Distant Strangers (2020) van Travon Free en Martin Desmond Roe is nu te zien op Netflix. Het is voor het eerst dat de twee filmmakers samenwerken, en die samenwerking werd vorige maand bekroond met een Oscarnominatie.

Two Distant Strangers gaat over Carter James. Hij is een jonge, redelijk succesvolle striptekenaar die tijdens het uitgaan een heel leuke vrouw ontmoet. Hij gaat met haar mee naar huis en ze beleven de nacht van hun leven. Maar het echte plot begint de volgende ochtend pas. James probeert naar huis te gaan, zodat hij zijn hond te eten kan geven. Op straat wordt hij onterecht aangehouden door een politieagent. De worsteling die daarop volgt loopt slecht voor hem af. Of niet? Onmiddelijk erna wordt hij opnieuw wakker, in hetzelfde bed naast zijn scharrel. Hij moet opnieuw de straat op, en gaat opnieuw de geweldadige confrontatie aan.

Rapper en acteur Joey Bada$$ speelt de hoofdrol in de korte film. Zijn tegenspelers zijn Zaria Simone en Andrew Howard. Two Distant Strangers is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Two Distant Strangers (2020)
6.9

Two Distant Strangers (2020)

sciencefiction / drama • Travon Free en Martin Desmond Roe
Met Joey Bada$$ en Andrew Howard
In 'Two Distant Strangers' worden de herhaalde pogingen van cartoonist Carter James om thuis te komen bij zijn hond gedwarsboomd door een steeds terugkerende dodelijke ontmoeting die hem dwingt dezelfde vreselijke dag steeds opnieuw te beleven.
Beeld: Still 'Two Distant Strangers' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsTwo Distant Strangers (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws