Tom Holland speelt hoofdrol in Apple-serie 'The Crowded Room'

Tom Holland speelt hoofdrol in Apple-serie 'The Crowded Room'
9 april 2021 om 16:00

Tom Holland gaat na Cherry (2021) weer aan de slag voor Apple. Hij is gecast voor een anthologieserie van tien afleveringen genaamd The Crowded Room. De serie is geschreven door Akiva Goldsman.

In de serie zullen de waargebeurde en inspirerende verhalen van mensen met een mentale ziekte verteld worden. Het eerste seizoen wordt gebaseerd op de biografie van Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan. Holland zal Milligan spelen, die de eerste persoon was die vrijgesproken werd van een misdrijf vanwege zijn meervoudige persoonlijkheidsstoornis (wat nu bekend staat als een dissociatieve identiteitsstoornis).

Goldsman schreef eerder het script van de met een Oscar bekroonde film A Beautiful Mind (2001) en is coshowrunner voor Paramount+'s Star Trek: Picard (2020– ) en Star Trek: Strange New Worlds.

The Crowded Room is een coproductie tussen Apples recent gelanceerde studio New Regency. Goldsman en Holland zijn uitvoerend producenten, evenals Alexandra Milchan, Arnon Milchan, Yariv Milchan en Michael Schaefer.

Vanaf wanneer de serie te zien moet zijn is nog niet bekend. Je kan Holland nu wel alvast zien in Apple+ Cherry van de Russo broers.

Cherry (2021)
6.6
Vroegtijdig schoolverlater Cherry (Tom Holland) gaat bij het leger en wordt hospik in Irak. Zijn enige houvast is zijn grote liefde Emily (Ciara Bravo).
Beeld: Still 'Cherry' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Apple TV+The Crowded Room

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws