Nieuw op Netflix: Dylan O'Brien in avontuurlijke monsterfilm 'Love and Monsters'

Nieuw op Netflix: Dylan O'Brien in avontuurlijke monsterfilm 'Love and Monsters'
14 april 2021 om 07:39

Teen Wolf-ster Dylan O'Brien neemt het in Love and Monsters (2020) op tegen reusachtige monsters. De avontuurlijke komediefilm is vanaf vandaag te zien op Netflix.

In Love and Monsters kruipt O'Brien in de huid van Joel Dawson. Zeven jaar na de zogeheten Monsterpocalyps, toen reusachtige wezens de controle over het land overnamen, leven hij en zijn mede-overlevenden onder de grond. Als het hem via de radio ineens lukt om verbinding te maken met zijn middelbare school-vriendin Aimee (Jessica Henwick), slechts 130 km verderop, beginnen Joels gevoelens voor haar weer op te spelen.

Bekijk hier de trailer van Love and Monsters:

Eind vorig jaar maakte Netflix bekend dat ze de rechten van de avontuurlijke komediefilm hebben bemachtigd en dat de film daardoor de bioscopen zou overslaan. In plaats daarvan beleeft de film met O'Brien vandaag een digitale première.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Love and Monsters is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Love and Monsters (2020)
7.0

Love and Monsters (2020)

avontuur / komedie • Michael Matthews
Met Dylan O'Brien en Jessica Henwick
Zeven jaar na een "monsterpocalyps" leeft de mensheid nog steeds gedwongen in ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan.
Beeld: Still 'Love and Monsters' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLove and Monsters (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws