David Beckham komt naar Disney+ met nieuwe voetbalserie 'Save Our Squad'

David Beckham komt naar Disney+ met nieuwe voetbalserie 'Save Our Squad'
13 april 2021 om 13:01

Disney+ slaat de handen ineen met David Beckham voor een nieuwe serie over de terugkeer van de voormalig Manchester United-ster naar de voetbalvelden in Londen waar hij als kind speelde.

Save Our Squad, zoals de Disney-serie zal gaan heten, volgt Beckham en zijn team die een aantal beginnende spelers, hun coach en hun gemeenschap meenemen op wat door de producenten wordt omschreven als een "opbeurende, transformerende reis van hun leven".

De docuserie wordt geproduceerd door Sean Doyle, die enorm enthousiast is over de nieuwe samenwerking tussen Beckham en de streamingdienst.

We zijn zo blij om David Beckham te verwelkomen bij Disney+. Dit is een fantastische kans om het belang en de impact van basisvoetbal in gemeenschappen in het Verenigd Koninkrijk te laten zien. De serie zal spannend, dramatisch, opbeurend en vol hart en moed zijn; alles wat David had in zijn eigen speeltijd!

Vorig jaar ging er ook al een gerucht rond dat Beckham en zijn vrouw Victoria een deal met Netflix zouden hebben gesloten voor het uitbrengen van een docuserie over zijn privéleven en zijn relatie met Victoria. Aan de hand van de serie-omschrijving van Disney lijkt Save Our Squad niet om dezelfde docureeks te gaan. Het is niet bekend of de deal met Netflix nog steeds doorgaat.

Beeld: Still 'Profiel David Beckham' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Disney+

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws